Rono maakt de tuin van uw dromen werkelijkheid

Uw dynamische partner voor afbraak- en grondwerken

Tuinaannemer Rono - Grond-%26-afbraakwerkenKies voor uw grondwerken in Ninove en omgeving voor iemand met twintig jaar ervaring op de teller, kies voor Tuinaannemer Rono. Naast de grondwerken zijn wij ook gespecialiseerd in allerlei grote en kleine afbraakwerken.

Ook totaalprojecten

Wij denken bij onze diensten bijvoorbeeld aan het opkuisen van terreinen en het bouwrijp maken van bouwgronden. Of ook uitgravingen voor vijvers, putten, opritten, funderingen... en het plaatsen van keerwanden zijn bij ons in professionele handen.

Maar daar houdt het nog niet op. Indien gewenst verzorgen wij immers ook totaalprojecten zoals het volledig aanleggen van tuinen van terras tot vijver. Naast onze uitstekende service garanderen wij u ook steeds een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Schakel ons in

Bent u nog op zoek naar een partner voor het realiseren van grond- en afbraakwerken? Zoek dan niet langer, maar neem snel contact met op met Tuinaannemer Rono, uw tuinman in Ninove! Wij beschikken over de juiste machines wanneer u bepaalde afbraakwerken wenst te realiseren.