Tuinaannemer Rono uit Ninove: ontwerp, aanleg & onderhoud

Rono is een ervaren tuinaannemer in Ninove bij wie u meteen terecht kunt voor een totaalpakket: van afbraakwerken tot tuinaanleg en -onderhoud.

Van kleine en grote graafwerken tot een complete make-over van uw tuin

Bent u van plan om kleine verbouwingen uit te voeren in of rond uw woning? Of verdient uw tuin een complete make-over? Bij Tuinaannemer Rono vindt u de ervaren handen met de juiste feeling in de vingers! Robin en Noel Kiekens zijn actief in een straal van 25km rondom Ninove en dragen niet enkel een perfecte afwerking van elk project, maar ook een uitstekende service én correcte prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel.

Al 20 jaar uw expert in tuinwerken

Al bijna 20 jaar is Rono uw expert in tuinaanleg en alles daarrond. Grond- en afbraakwerken, tuinonderhoud en bomen vellen, het bestratingswerken, containerverhuur, Bij ons vindt u zoveel diensten binnen één bedrijf! Moeten uw volledige tuin, oprit en terras vernieuwd worden? Of moet er enkel een haag geschoren worden? Geen opdracht is te groot of te klein voor ons.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Een kleine greep uit ons aanbod:

  • aanleg van tuinen
  • aanleg van opritten
  • aanleg van terrassen
  • vellen van bomen
  • totaalprojecten

Aarzel dus niet langer, maar neem snel contact op met Tuinaannemer Rono uit Ninove voor meer informatie! Bel ons op of vul snel en eenvoudig het online formulier in.

Tuinaannemer Rono - Grondwerken
Tuinaannemer Rono - Tuinaanleg Tuinaannemer Rono - Bestratingswerken

VRIJBLIJVENDE OFFERTE?

Overtuigd van onze diensten? Of wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact op en wij bezorgen u een offerte op maat.

lees meer